follow me shampoo~

Sunday, October 3, 2010

me & math

bukan aku nak melebih2 lah...tp bila masuk bab matematik, aku mmg surrender. bila tgk no. banyak jer aku terus migrain. kecuali pasal duit lah kn...(kalau keluarkn duit bnyk kesnya jadi pitam plak!). tp serius cakap...kalau melibatkn kira2 nie, badan dan otak aku mcm xleh terima jer.  

antara kesan2 atau symptoms yg aku jelas kelihatan adalah:
1.migrain
2.loya-siap muntah2
3.dunia cm spinning je
4.cirit birit
5.pitam

insyaALLAH bleh kot jadi asbab untuk aku KOMA.
.
hari ini semua tuh jelas berlaku lg. sbb pg td ada kelas math. itu slps 3 tahun aku xblajar math tetiba disumbat dgn theory2 analisis data. makkkkk ai~serius bukan aku melebih2, klu xcaya tnya mak aku...sbb semalam dia tanye apsal nmpk xsihat jer. jwpnnya : 'esok ada kelas math'. sakan mak aku gelak.
.
org2 math...aku tabik r korang!
.

nih hah data nie...sapa nak bertanggungjawab untuk analisis? 
AKU JUGAK! adoiiii~

klu xkerana data2 nih, xdernye aku nk terkam kelas tuh. tp alhamdulillah...otak aku dapat gak serap ilmu itu dgn jayanya.
between u & me: en.ultra-TONG dah stand by untuk ke hospital.



4 comments:

  1. hahhaha..math??!!! say no to math jugak!!!!

    tp ultraTONG kn genius math..buleh la cover ur calculations..mine?buleh encik cover sekali?ngehehe

    ReplyDelete
  2. hihi~sokong~say no to MATHS~! XD

    ReplyDelete
  3. ko patut respect aku apa. mujur aku dah lepas main ngn segala no2 tuh sume. kurus aku sekejap. hahaa~

    ReplyDelete

sudah.lepas

Related Posts with Thumbnails